Ελλάδα|19.04.2025 20:31
Κάλυμνος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
NewsroomΣτο ΚΑΤ της Αθήνας νοσηλεύεται πλέον ο 15χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το Μεγάλο Σάββατο στην Κάλυμνο από φωτοβολίδα.
Την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, επικράτησε πανικός στο σημείο, με τον ανήλικο να ακρωτηριάζεται στα δάχτυλα του δεξιού χεριού. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Κω και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παραβίαση του νόμου περί όπλων, με το Λιμεναρχείο Καλύμνου να διενεργεί την προανάκριση.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2 - Ένας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι
- Καταιγίδες και κεραυνοί στην Αθήνα: Η προειδοποίηση Κολυδά για την Αττική και το 48ωρο κακοκαιρίας
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
- Το απλό τεστ των 60 δευτερολέπτων που μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου