Πολεμικό Ναυτικό: Νεκρός αξιωματικός σε εκπαίδευση στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών
NewsroomΑνθυπολογαχός του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΝ.
Όπως ανακοινώθηκε, στον αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρει:
Την Tρίτη 29 Απριλίου 2025, περί ώρας 12:30, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Σ.Μ.
Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.
- Υπό κράτηση ο καπετάνιος και 7 μέλη του πληρώματος για το ναυάγιο στην Κερύνεια - Στους 8 οι νεκροί
- Οι δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου θα δείξουν τη νέα ισορροπία - Η μάχη του 25% και ο γρίφος της Κεντροαριστεράς
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα»: Η ιστορία της 12χρονης που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και της έσωσαν τη ζωή
- Ο εφιάλτης του υπερτουρισμού στην Κρήτη: Ο Μπάλος «βουλιάζει» από εκατοντάδες επισκέπτες