Ελλάδα|06.05.2025 08:30
Ανθούπολη: Τσακώθηκαν για μια θέση στο μετρό και... έβγαλε μαχαίρι
NewsroomΈνα τρομακτικό περιστατικό βίωσαν οι επιβάτες του μετρό χθες (5/5), όταν στον σταθμό Ανθούπολης άντρας έβγαλε μαχαίρι σε συνεπιβάτη του για... μία θέση.
Πώς άρχισαν όλα
Σύμφωνα με τον ANT1, το συμβάν σημειώθηκε μάλιστα σε ώρα αιχμής ενώ ο συρμός ήταν γεμάτος κόσμο, κάτι που επέτεινε την ένταση μέσα στο βαγόνι.
Σύμφωνα με το Μέσο, λίγο αφότου ο δράστης μπήκε στον συρμό, άρχισε να διαπληκτίζεται με συνεπιβάτη για το «προνόμιο» στην τελευταία διαθέσιμη θέση, με τον καβγά να κλιμακώνεται στην απονενοημένη πράξη του άντρα.
Ευτυχώς ο οδηγός του συρμού κατέβασε εγκαίρως τον προειδοποιητικό μοχλό, και χειρίστηκε επικοινωνιακά τον δράστη, μέχρι να σπεύσουν οι Αρχές για να τον συλλάβουν, με το συμβάν να λήγει αναίμακτα.
Διαβάστε ακόμη
- Σε δομή προστασίας ανηλίκων μεταφέρθηκε η Λόρα - Άγνωστο πού και πώς εντοπίστηκε
- Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη - «Η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα»
- Αποκάλυψη BBC: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν 14χρονο Παλαιστίνιο και το έβλεπαν να ξεψυχάει
- Η απίστευτη ιστορία αγνοούμενης μητέρας: Βρέθηκε 25 χρόνια μετά ζωντανή και κρύβεται από την οικογένειά της