Ελλάδα|03.05.2019 16:21

Έτσι άνοιγαν τα ΙΧ οι ληστές των νοτίων προαστίων (pic)

Newsroom

Στη σύλληψη δύο ατόμων που διέπρατταν διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στα Νότια Προάστια προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαϊου στην Ηλιούπολη, αφού οι δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 32 και 33 ετών είχαν διαρρήξει τρία ΙΧ, στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι δράστες, για περισσότερο από τρεις μήνες, εντόπιζαν σταθμευμένα οχήματα στα Νότια προάστια και αφού έσπαγαν τα παράθυρα, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, αποσκευές, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από τις έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων (γυαλιά ηλίου, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή καθώς και άλλα αντικείμενα) και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα στη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

αυτοκίνηταληστέςσύλληψηΝότια Προάστια