Ξενοδόχοι Ελλάδας: Σταθερή πορεία και σκεπτικισμός για το 2019
Ντέπη Χιωτοπούλου«Χρειάζεται η εκάστοτε κυβέρνηση να έρθεικοντά στο 25% του ΑΕΠ και αυτό σημαίνει ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ με βάσει τον ανταγωνισμό» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τασιος προσθέτοντας «τότε θα προσδοκούμε σε καλύτερα αποτελέσματα».
Σκεπτικισμός από Μεγάλη Βρετανία
Από τη μια η επαναφορά των ανταγωνιστριων χωρών όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος αλλά και η πιθανότητα του Brexit φέρνει ανησυχία στον κλάδο.
«Υπάρχει σκεπτικισμός στον Βρετανό πελάτη με το πότε, πως θα κλείσει, αν θα είναι η λίρα ισχυρή» επισημαίνει ο κ. Τασιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκεπτικισμός του Βρετανού ταξιδιώτη φάνηκε στην WTM στο Λονδίνο. Οι προκρατήσεις μετατοπίζονται στον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, «όταν γινόντουσαν πάντα Οκτώβριο, Νοέμβριο» επισήμανε ο κ. Τασιος.
Βραχυχρόνια μίσθωση
Ένα βασικό θέμα που αναφέρθηκε ήταν και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις. «Με στοιχεία Ιουνίου, σ' όλη την χώρα έχουμε πάνω από 120.000 ακίνητα βραχυχρόνια μίσθωση» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης.
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης