Ελλάδα|09.05.2025 10:51
Ασυνείδητοι βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο
NewsroomΚανένα σεβασμό δεν έδειξαν ασυνείδητοι στο μνημείο - σύμβολο της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο και την ιστορία του, αφού τον βανδάλισαν με μπογιά.
Ειδικότερα, άγνωστοι, στο κάτω μέρος του μνημείου, στην πλευρά του που βλέπει στο πάρκο, με κίτρινη μπογιά σχημάτισαν τα γράμματα Π, Ε, Τ και Σ.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και έφτασε στο σημείο αλλά οι βάνδαλοι είχαν ήδη φύγει. Από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε και η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων, προκειμένου να καθαρίσει το μνημείο.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!