Ηράκλειο: Γυάλινο μπαλκόνι έπεσε πάνω σε τουρίστα – Δίνει μάχη για τη ζωή του
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένας 49χρονος τουρίστας, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (9.5.2025) τραυματίστηκε σοβαρά από τμήμα γυάλινου μπαλκονιού στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν Βρετανό τουρίστα 49 ετών, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη σύζυγό του στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όταν εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων που επικρατούσαν, τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι έπεσε και τον τραυμάτισε σοβαρά.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του Βενιζέλειου Κώστας Δανδουλάκης, ο 49χρονος υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μία στη σπλήνα και άλλη μία στο κεφάλι, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ παράλληλα εμφανίζει αιμορραγία στο πνευμονοθώρακα.
Ο 49χρονος αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στον ένα του σπόνδυλο και νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.
- Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Έβλεπε τη σφαγή από το 1,5 μέτρο σαν σινεμά» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας
- Πώς ένα άστοχο σουτ οδήγησε στον εντοπισμό της σακούλας με τα ανθρώπινα οστά στην Κυψέλη
- «Είναι ζωντανός»: Σώθηκε χάρη σε συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε μέσα από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση στο Νέο Δελχί
- Μα γιατί ήταν εκεί; Έπεσε σε STOP και μετά... πήγε να το ξηλώσει