Ελλάδα|11.05.2025 14:00
Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον γιο του μαχαιρώνοντας τον στον λαιμό - Γιατί καβγάδισαν
Γιάννης ΖιάκαςΠροσήχθη ο 71χρονος που μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του στη Νέα Σμύρνη. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται αυτή την ώρα στο διαμέρισμα επί της οδού Αδανών.
Προηγήθηκε καβγάς
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πατέρας και γιος είχαν έντονο καβγά για τις εντάσεις που είχαν προκαλέσει στην οικογένεια τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 45χρονος στο παρελθόν.
Ο 71χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στον λαιμό του 45χρονου, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Την αστυνομία ειδοποίησε ο άλλος γιος του.
Διαβάστε ακόμη
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος