Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 71χρονο πατέρα για ανθρωποκτονία με δόλο
NewsroomΣτον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 71χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 45χρονο γιο του, στη Νέα Σμύρνη.
Σε βάρος του 71χρονου άνδρα, που μαχαίρωσε και σκότωσε τον γιο του, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αδάνων στη Νέα Σμύρνη, με τον 71χρονο να περιγράφει στους αστυνομικούς πώς αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού του με το μαχαίρι. Ο γιος φέρεται να έκανε χρήση ουσιών για πάνω από 20 χρόνια, με τις αντιδικίες μεταξύ τους να είναι συνεχείς.
Ο 71χρονος ανέφερε ότι όλα έγιναν πάνω σε καβγά, αναφέροντας ότι ο γιος του του επιτέθηκε. Ο αδερφός του 45χρονου τόνισε ότι ο αδερφός του δημιουργούσε συχνά εντάσεις στο σπίτι, με τον πατέρα να επαναλαμβάνει ότι δεν χτύπησε τον γιο του, σημειώνοντας ότι πιθανότατα ο τραυματισμός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πάλης.
- Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
- Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
- Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών