Λάρισα: Σοκάρει ο ξάδερφος του μητροκτόνου - «Μου είπε ότι θα μεταφέρουμε μπάζα με το πάπλωμα»
Γιάννης Ζιάκας«Μου είπε ότι θα μεταφέρουμε μπάζα» φέρεται να είπε ο ξάδερφος του μητροκτόνου από την Λάρισα στους αστυνομικούς μετά την σύλληψη του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξάδερφος του 21χρονου δράστη του άγριου φονικού ανέφερε πως, αρχικά, είχε την ενημέρωση από τον καθ’ ομολογία δολοφόνου πως θα πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας για να κουβαλήσουν «μπάζα».
Κατά τη μεταφορά, το πάπλωμα άνοιξε και ο 22χρονος ανιψιός της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αντιλήφθηκε το τι έχει πραγματικά συμβεί και πως τυλιγμένο στο πάπλωμα είναι ένα πτώμα.
Τότε, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια σοκαρισμένος. Από τις φωνές του 22χρονου, ο οποίος και αυτός συνελήφθη μαζί με τον φερόμενο μητροκτόνο, γείτονες κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί και κάλεσαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της μητέρας του, έκανε λόγο για έντονο καυγά με την μητέρα του πριν από το περιστατικό.
Έγκυρες πηγές, αναφέρουν πως ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο ο άγριος τσακωμός μάνας – γιου να αφορούσε οικονομικά ζητήματα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος μητροκτόνος φέρεται να ήταν άνεργος και να είχε οικονομικά προβλήματα.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε