Τον μαχαίρωσε στην καρδιά και συνέχισε να μαζεύει φράουλες - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 25χρονου στην Ηλεία
NewsroomΣοκάρουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του 25χρονου από 23χρονο στην περιοχή Ψάρι Βάρδας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, μάζευαν φράουλες με τους άλλους εργάτες, όταν ο 23χρονος έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι από την τσέπη και χτύπησε στην καρδιά τον 25χρονο, έπειτα συνέχισε να μαζεύει φράουλες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Φαίνεται πως δεν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.
Δεν προηγήθηκε καβγάς
Το ασθενοφόρο παρέλαβε αιμόφυρτο το θύμα και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας κάτω Αχαΐας. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ήλιδας.
Στο σημείο του φονικού άμεσα έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Ταξίαρχος Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος μαζί με συναδέλφους του από την ίδια υπηρεσία καθώς και αστυνομικοί του ΑΤ Βάρδας.
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη