Φωτιά στη Ριτσώνα: Μια σύλληψη για εμπρησμό
NewsroomΚαι ενώ μαίνεται η φωτιά στη Ριτσώνα Ευβοίας, συνελήφθη για εμπρησμό από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ημεδαπός άντρας.
Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 €.
Μαίνεται η φωτιά
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη Ριτσώνα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 27 οχήματα κι από αέρος 5 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το 1 για συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
Η φωτιά κατακαίει σε δασική έκταση. Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικίες.
στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ημεδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε δασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας στη Ριτσώνα Ευβοίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 €.
- Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
- Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
- Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
- Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;