Ελλάδα|20.05.2025 19:32
Έγκλημα στην Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τη δολοφονία στη Βάρδα
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 24χρονου εργάτη γης στη Βάρδα Ηλείας, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα (20/5) στην ανακρίτρια.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 23χρονος υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών με το θύμα, κάτι που επηρέασε την αντιληπτική του ικανότητα.
Σημειώνεται ότι ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός από τις εισαγγελικές αρχές, κάτι που είχε ως συνέπεια ανακρίτρια και εισαγγελέας να τον κρίνουν προφυλακιστέο.
Διαβάστε ακόμη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκρέκας, Μπουκώρος, Παπακώστα, Σενετάκης - Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές που διώκονται για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί επί βδομάδες διασύρθηκαν - Ποιος θα ζητήσει συγνώμη;
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι