Ελλάδα|26.05.2025 21:00
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον 5ο όροφο
NewsroomΣκηνές έντασης εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Νίκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας άνδρας έχει ανέβει στο μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας και απειλεί να πέσει στο κενό.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές, με ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, στο σημείο έχουν σπεύσει διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις