Φωτιά στα Άνω Πατήσια - Επιχείρηση εκκένωσης πολυκατοικίας
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (27 Μαΐου) στα Άνω Πατήσια, όταν ξέσπασε φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Δημητρακοπούλου 24. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, προκαλώντας άμεσα κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Δύσκολες συνθήκες για τους πυροσβέστες
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και κλιμακοφόρο όχημα προληπτικά, καθώς οι πυκνοί καπνοί από τον υπόγειο χώρο δυσχέραιναν τις συνθήκες. Η φωτιά χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς στο υπόγειο υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά, γεγονός που εμπόδιζε την άμεση κατάσβεση.
Εντολή εκκένωσης της πολυκατοικίας
Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και των κινδύνων που εγκυμονούσε η εξάπλωση των καπνών, δόθηκε εντολή εκκένωσης της πολυκατοικίας για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Δείτε βίντεο από το σημείο:
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z