Αποχώρησε από τη δίκη ο Φιλιππίδης - Οι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ του
NewsroomΣτο Εφετείο Αθηνών παρευρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/05) ο Πέτρος Φιλιππίδης, μαζί με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Στις επόμενες δικάσιμους αναμένεται να καταθέσουν 18 πρόσωπα υπέρ του ηθοποιού, μεταξύ αυτών, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Μega.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ελίνα Ακριτίδου, η Βίκυ Πρωτογεράκη, η Φαίδρα Δρούκα, η Χριστίνα Παππά, η Βάνα Μπάρμπα, ο Γιώργος Κακάς, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γιώργος Χριστοδούλου και η Κατερίνα Μαραγκού είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα καταθέσουν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.
Βγήκε από την αίθουσα λόγω αδιαθεσίας
Σημειώνεται πως παρότι ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στη δικαστική αίθουσα, την ώρα που μιλούσε με τη δικηγόρο του Κική Πακιρτζίδου, φέρεται να ένιωσε μια αδιαθεσία. Τότε, ο έτερος δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, τον βοήθησαν να βγει από την αίθουσα.
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου