Ελλάδα|03.06.2025 16:40
Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή τρακτέρ
NewsroomΈνας άντρας έχασε τη ζωή του στην Πέλλα, καθώς σημειώθηκε ακόμα μια ανατροπή τρακτέρ, βυθίζοντας στο πένθος το τοπικό διαμέρισμα της Αγίας Φωτεινής.
Συγκεκριμένα, ο 41χρονος σκοτώθηκε όταν αναποδογύρισε το τρακτέρ που οδηγούσε, με το περιστατικό να γίνεται το πρωί της Τρίτης (3/6).
Οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας, με τους συγγενείς και τους φίλους του 41χρονου αγρότη να είναι σοκαρισμένοι.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών