Θεσσαλονίκη: Εμπλοκή έγκλειστου στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας
NewsroomΓια εμπλοκή στην υπόθεση της έκρηξης βόμβας, που σημειώθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή της μία 39χρονη, διώκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρόκειται για άνδρα, 41 ετών, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, μετά την έκρηξη και στο κελί όπου κρατείται. Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε επαφές με την 39χρονη.
Ο ίδιος φέρεται να έστειλε έγγραφο στον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία, ομολογώντας την εμπλοκή του. Διώκεται - μεταξύ άλλων - για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Το ίδιο πρόσωπο κατηγορείται και για εμπλοκή στην υπόθεση της αποστολής δέματος με βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, με βασικό κατηγορούμενο έναν 37χρονο, έγκλειστο - επίσης - σε φυλακές.
Για την υπόθεση της βόμβας, ο 41 ετών άνδρας, αναμένεται να απολογηθεί στον A΄ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.
- Καβάλα: Γέννησε το 14ο παιδί της - Το συγκινητικό μήνυμα της μαιευτικής κλινικής
- Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκροί γονείς και βρέφος σε τροχαίο με βυτιοφόρο
- Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού - Η συγκινητική τελευταία της επιθυμία
- Πέθανε ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά, Λορέντζο Καριέρε - Είχε γίνει γνωστός μέσα από το «Bar» του MEGA