Τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Νεκρός 67χρονος τουρίστας από ανακοπή καρδιάς
Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με τρία οχήματα που παρέδωσαν τον άνδρα στο ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές για έναν Γερμανό τουρίστα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6) χωρίς τις αισθήσεις του στο φαράγγι της Σαμαριάς.
O 67χρονος, βρισκόταν για πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς και από την αρχή της διαδρομής είχε νιώσει έντονη δυσφορία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 11 πυροσβέστες με τρία οχήματα που παρέδωσαν τον άνδρα στο ΕΚΑΒ, στον οποίο και έγινε ΚΑΡΠΑ προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος και αποδίδεται σε ανακοπή.
Χωρίς τις αισθήσεις του, ένας άνδρας παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ απο το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη. Επιχείρησαν 11 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 6, 2025
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



