Σύλληψη Τούρκου για το διπλό έγκλημα στη Γλυφάδα – Τι ψάχνουν οι Αρχές
NewsroomΣυνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6), έπειτα από ένταλμα που είχαν εκδώσει οι ανακριτικές Αρχές, ένας Τούρκος μαφιόζος, οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στη διπλή δολοφονία Τούρκων – μελών αντίπαλης συμμορίας- στη Γλυφάδα τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων, καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών. Ήταν υπό κράτηση για διοικητική απέλαση, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προέκυψαν στοιχεία που τον ενέπλεκαν στο μακελειό της Γλυφάδας.
Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα της διπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα φέρεται να ήταν μέλη της συμμορίας «Bayagalar» και οι δράστες αντίπαλης συμμορίας, οι οποίες «μονομαχούν» για τον έλεγχο διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και μεταναστών στην Τουρκία.
- Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
- «Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
- Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
- Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες