Θρίλερ στη Λέρο: Iστιοφόρο εντόπισε δύο σορούς - Ταυτοποιήθηκε η μία, έρευνες για τη δεύτερη
NewsroomΔύο σορούς εντόπισε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής γερμανικό ιστιοφόρο, στη θαλάσσια περιοχή περίπου ένα ναυτικό μίλι νότια της Πηγανούσας, κοντά στη Λέρο.
Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λέρου και πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος καθώς και της Frontex έσπευσαν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν έρευνες.
Σκάφος της Frontex ανέσυρε τη σορό μίας γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιμάνι και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Λέρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Λίγες ώρες αργότερα, η σορός ταυτοποιήθηκε από συγγενικά της πρόσωπα ως αυτή μιας 31χρονης αλλοδαπής.
Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της δεύτερης σορού που είχε αρχικά εντοπιστεί από το πλήρωμα του ιστιοφόρου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Οι έρευνες στην περιοχή παραμένουν σε εξέλιξη, ενώ η σορός της 31χρονης πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Λέρου.
- «Πηγαίντε με φυλακή να διηγούμαι ιστορίες από το Σικάγο»: Όσα είπε ο 89χρονος - Τα δάκρυα και η αποζημίωση στους τραυματίες
- Τεράστια καταστροφή μετά τη φωτιά σε κατάστημα με ανταλλακτικά στο Ίλιον - Κάηκαν διαμερίσματα
- Καθηγήτρια στις ΗΠΑ χόρεψε... twerk μέσα στην τάξη και άρπαξε μαθήτρια από το λαιμό - Χειροπέδες και απόλυση
- Ήρθε το «τέλος» της ανδρικής υπογονιμότητας; Η νέα τεχνική που εντοπίζει... κρυμμένα σπερματοζωάρια