Ελλάδα
|
07.06.2025 15:23
Βούλα: Σύγκρουση ταχύπλοου σε βράχια - Δύο τραυματίες
NewsroomΣοβαρό θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία της Βούλας, όταν ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας τον τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο ταχύπλοο επέβαιναν ένας άνδρας 55 ετών και μία γυναίκα 60 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.
Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Τα ακριβή αίτια της πρόσκρουσης παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, ενώ αναμένεται έρευνα από το Λιμενικό προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής