Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας
NewsroomΣυνολικά 15 οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, διενεργούνται συστηματικά έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Οι 12 από τους 15 δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των διευθύνσεων 'Αμεσης Δράσης, Τροχαίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δώδεκα άτομα που πιάστηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα, με ένα από αυτά να οδηγεί και υπό την επήρεια μέθης, καθώς και τρία άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!