Ελλάδα|18.06.2025 22:50
Θρήνος στον Πύργο: Νεκρός σε τροχαίο 23χρονος - Πριν από 4 μέρες παντρεύτηκε και βάφτισε το παιδί του
NewsroomΤη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε 23χρονος στον Πύργο. Το όχημά του εξετράπη της πορείας του στην οδό Καταραχίου, και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε ελιά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου και τον απεγκλώβισαν. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο « Νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με το patrisnews.
Σε σοκ η οικογένεια του
Ο 23χρονος, Σάββας Μονοκρούσος το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του και βάφτισε το παιδί του.Οι γονείς, η σύζυγός του, οι συγγενείς, οι φίλοι, που είναι σε σοκ από τον αιφνίδιο χαμό του, τον περιγράφουν ως έναν πράο και πρόσχαρο νέο.
Σε εξέλιξη είναι έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου