Ελλάδα|18.06.2025 22:40
Εντοπίστηκαν στην Ηλεία οι γονείς που είχαν κλειδώσει το 11 μηνών μωρό τους στο μπαλκόνι
Γιάννης ΖιάκαςΣτην Ηλεία βρέθηκαν οι γονείς του 11 μηνών μωρού, που το άφησαν στο μπαλκόνι, γιατί τους ενοχλούσε το κλάμα του.
Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής. Οι γονείς 36 και 35 ετών παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σε νοσοκομείο της περιοχής τέσσερα από τα παιδιά της οικογένειας
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει και πέμπτο παιδί, ένα 17χρονο αγόρι, το οποίο αυτή τη στιγμή αναζητούν οι Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Πόλεμος στο Ιράν: Φλέγεται και το Ντουμπάι με μπαράζ εκρήξεων - Όλα τα βλέμματα στο διάγγελμα Χαμενεΐ
- Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρή 30χρονη έγκυος γυναίκα μέσα στο σπίτι της - Προσήχθη ο σύντροφός της
- Τέμπη 3 χρόνια μετά: Στο Σύνταγμα η Καρυστιανού χωρίς να πραγματοποιήσει ομιλία - «Δεν ήθελαν να μιλήσω»
- Μαρίνα Αγαθαγγελίδου στο ethnos.gr: «Η ζωή στο Βερολίνο με έμαθε να κάνω υπομονή, δεν είναι εύκολα στο εξωτερικό»