Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» το κέντρο και ο Κηφισός – Με το πόδι στο φρένο και στο λιμάνι του Πειραιά
NewsroomΜε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής ξεκίνησε και η σημερινή ημέρα.
Προβλήματα από το πρωί της Παρασκευής (20/06) παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στον Κηφισό ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εισόδου όπως και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από την Πέτρου Ράλλη έως την Αχαρνών καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από τη Λυκόβρυση έως τα ΚΤΕΛ.
Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν επίσης:
- Βασ. Σοφίας (άνοδος)
- Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
- Βασ. Κωνσταντίνου
Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο προς Λαμία, στον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας ενώ υπάρχουν χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
- Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
- Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
- Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
- Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα