Φωτιά στη Χίο: Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα - 600 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες
NewsroomΓια ακόμα μια μέρα μαίνεται η φωτιά στη Χίο, με περίπου 600 πυροσβέστες να επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν 444 πυροσβέστες και 21 πεζοπόρα τμήματα, τα οποία αποτελούνται από 6-8 πυροσβέστες ανά ομάδα, μαζί με 85 οχήματα.
Επιπλέον, στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχουν δύο αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μετέβη στη Χίο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Παπαευσταθίου, λόγω της ανησυχητικής κατάστασης στο νησί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 112 έχει στείλει πολλά μηνύματα στους κατοίκους του νησιού, με πολλές περιοχές να έχουν εκκενωθεί.
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά
- Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού