Ελλάδα|28.06.2025 08:19
Αγρίνιο: Αυτοκίνητο ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και «ξήλωσε» τραπεζοκαθίσματα
NewsroomΑπό τύχη γλίτωσαν οι θαμώνες σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (25/6).
Το χρονικό
Γύρω στις 6:00 το πρωί, αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος εστίασης. Όπως φαίνεται και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το όχημα κυριολεκτικά «ξήλωσε» ό,τι βρέθηκε μπροστά του, σταματώντας μερικά μέτρα πιο κάτω.
Για καλή τύχη εκείνη την ώρα δεν καθόταν κανείς στα τραπέζια, ενώ ούτε και περαστικοί βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεφυλλίζοντας... τέσσερις ιστορίες για τη γνώση, τη φύση και την τεχνολογία
- Απίστευτη ιστορία στην Ελλάδα – Πώς μια μπάλα ταξίδεψε στη θάλασσα 80 μίλια για να κρατήσει ζωντανό έναν 30χρονο!
- Κορυφώνεται το κύμα ζέστης: Πού θα δείξει 40αρια το θερμόμετρο - Οι περιοχές σε red code
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με το βλέμμα στο 2027 – Το οικονομικό στοίχημα, η αυτοδυναμία και η δύσκολη διαδρομή μέχρι τις κάλπες