Ελλάδα|28.06.2025 08:19
Αγρίνιο: Αυτοκίνητο ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και «ξήλωσε» τραπεζοκαθίσματα
NewsroomΑπό τύχη γλίτωσαν οι θαμώνες σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (25/6).
Το χρονικό
Γύρω στις 6:00 το πρωί, αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος εστίασης. Όπως φαίνεται και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το όχημα κυριολεκτικά «ξήλωσε» ό,τι βρέθηκε μπροστά του, σταματώντας μερικά μέτρα πιο κάτω.
Για καλή τύχη εκείνη την ώρα δεν καθόταν κανείς στα τραπέζια, ενώ ούτε και περαστικοί βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα