Καστοριά: Οι Ρώσοι έκλεψαν την παράσταση στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας (pics)
NewsroomΑύξηση 13% κατέγραψαν οι Ρώσοι αγοραστές γούνας στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας της Καστοριάς αποτελώντας τον κύριο όγκο των πελατών και της φετινής διοργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε από τις από τις 2 έως τις 5 Μαΐου.
Αυξημένος ήταν, επίσης, ο αριθμός των Ουκρανών, Τούρκων, Ιταλών, Ρουμάνων και Κορεατών εμπορικών επισκεπτών, ενώ συνολικά συμμετείχαν 121 εκθέτες-γουνοποιοί.
Γούνινα παλτό και ζακέτες, αξεσουάρ γούνας, γουνοδέρματα, τσάντες και δερμάτινα είδη κορυφαίας ποιότητας, σε χρώματα και σχέδια που συμβαδίζουν με τις τελευταίες επιταγές της μόδας για το φθινόπωρο - χειμώνα 2019 -2020, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των περισσότερων εμπόρων.
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι διοργανωτές της έκθεσης και από τις συμφωνίες που καταγράφηκαν μεταξύ παραγωγών και πελατών, καθιστώντας την μί απαό τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου διεθνώς.
Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν το Δημοπρατήριο της NAFA και Χρυσός Χορηγός η SAGA FURS.
Την Έκθεση υποστήριξαν οι Δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος