Ελλάδα|03.07.2025 12:48
Κρήτη: Στη ΜΕΘ 41χρονος που έπεσε από σκαλωσιά
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 41χρονος εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά στο κέντρο της πόλη των Χανίων την Τετάρτη (2/7).
Φέρει σοβαρά τραύματα
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 41χρονος εργάτης φέρει βαριά τραύματα, καθώς έχει σπασίματα και στα δύο του πόδια, ενώ φέρει και κατάγματα στην σπονδυλική στήλη.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υποβληθεί στα πρώτα χειρουργεία, ενώ παρατείνεται η παραμονή του στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, καθώς ο 41χρονος δεν είναι διασωληνωμένος.
Οι θεράποντες ιατροί τον έχουν σταθεροποιήσει και η ζωή του δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο, ενώ έρευνα διεξάγεται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα εν ώρα εργασίας.
Διαβάστε ακόμη
- Καρέ καρέ η αμερικανική επιχείρηση αρπαγής του Μαδούρο - Τα δύο κρίσιμα λεπτά, η ανταλλαγή πυρών και τα ελικόπτερα
- Βόλος: «Δεν θα με φοβίσουν» λέει μετά τον ξυλοδαρμό του ο εκδότης της «Μαγνησίας» - Τι αναφέρει για Μπέο
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της