Αγρίνιο: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον 21χρονο - Η μοιραία σύμπτωση στο νοσοκομείο
NewsroomΤα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, που είχε ως συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας 21χρονος, διερευνά το τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Το τροχαίο συνέβη στο 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγρινίου. Το ΙΧ που οδηγούσε ο 21χρονος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγάκι, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες, αναποδογύρισε κι έπειτα πήρε φωτιά.
Η 17χρονη συνοδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα, ωστόσο ο 22χρονος εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Το φορτηγάκι οδηγούσε 31χρονος, που συνελήφθη, ενώ συνοδηγός ήταν 27χρονη.
Οι γονείς του αναγνώρισαν τη σορό του
Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου. Οι γονείς του 21χρονου, που εργάζονται στη νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου, συντετριμμένοι αναγνώρισαν τη σορό του, σύμφωνα με το synidisi. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκαν ελαφρά τραυματισμένες η 17χρονη και η 27χρονη συνοδηγοί.
Λόγω της σφοδρότατης σύγκρουσης η Εθνική Οδός Αντιρρίου Ιωαννίνων έκλεισε και στα δύο ρεύματα.
- «Ανακωχή» για τα Χριστούγεννα και ξανά στη μάχη οι αγρότες: Βολές κατά κυβέρνησης και Τροχαίας για το μπάχαλο στο οδικό δίκτυο
- Δύσκολα Χριστούγεννα στο χωριό για τους βουλευτές της ΝΔ: Αγεφύρωτη η απόσταση κυβέρνησης - αγροτών
- Η Ρωσία συνεχίζει να παίζει «καθυστερήσεις»: Οι αλλαγές που θα ζητήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο - Πώς θα αντιδράσουν Κίεβο-Ευρώπη
- Εσύ βλέπεις τη γυναίκα στη φωτογραφία; Μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ μπορούν να λύσουν τον γρίφο σε 9 δευτερόλεπτα