Ελλάδα|07.07.2025 14:53
Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/7) για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Μαρνής, στο κέντρο της Αθήνας.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 20 πυροσβέστες, 6 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα ή τραυματισμούς.
Η φωτιά έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς και τον περιορισμό της εξάπλωσής της σε γειτονικά διαμερίσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πυρκαγιά ξέσπασε ανάμεσα στον 5ο και τον 6ο όροφο και στο σημείο ο καπνός είναι έντονος.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο από το Κραν Μοντανά: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στην Ελβετία
- Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 44χρονο δότη οργάνων - Με επιτυχία η πρώτη μεταμόσχευση
- Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
- Forbes: Αυτοί είναι οι 20 «hot» προορισμοί για το 2026 - Ανάμεσά τους και ένας στην Ελλάδα