Ελλάδα|12.07.2025 14:38
Σοβαρό ατύχημα για τον πρωταθλητή ποδηλασίας Γιάννη Ζεντέλη: Έπεσε σε λακκούβα χωρίς σήμανση
NewsroomΣτο γενικό νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ο πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννης Ζεντέλης, μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης.
Ο Ζεντέλης, καθώς έκανε προπόνηση με συναθλητές του έπεσε σε βαθιά λακκούβα, που δεν είχε σήμανση. Στο γενικό νοσοκομείο Χανίων υπεβλήθη σε επέμβαση στη μύτη με μεταμόσχευση χόνδρου από το αυτί, ενώ θα χρειαστεί άλλες 2 – 3 χειρουργικές επεμβάσεις.
Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άσφαλτο
«Εγώ προπορευόμουν της ομάδας. Στη λακκούβα που φαίνεται στις φωτογραφίες, γύρω από την οποία δεν υπήρχε σήμανση, η οποία λόγω ώρας και σκίασης δεν φαινόταν και δεν μπόρεσα να την αποφύγω, έπεσε ο μπροστινός τροχός του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να κόψει το τιμόνι κι εγώ να καρφωθώ με το κεφάλι στην άσφαλτο. Ευτυχώς, που φορούσα κράνος», δήλωσε στο zarpanews.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Σε άλλο χώρο της δίκης των Τεμπών πάνε τους συγγενείς - Απαγορεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες
- Οι περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο με πλημμύρες από την κακοκαιρία Erminio - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
- Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια