Ελλάδα|12.07.2025 20:09
Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία της δίχρονης Αλεξάνδρας που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα της
NewsroomΣυγγενείς και φίλοι με ραγισμένες καρδιές βρέθηκαν στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τη μικρή Αλεξάνδρα και για να πουν λόγια παρηγοριάς στους χαροκαμένους γονείς.
Τραγική φιγούρα ο 29χρονος πατέρας που άθελα του αφαίρεσε τη ζωή του κοριτσιού του και η σύζυγός του που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Ήταν οι δυο τους που μετέφεραν χθες στο νοσοκομείο την μικρή Αλεξάνδρα μετά το δυστύχημα, χωρίς όμως οι γιατροί να μπορέσουν να κάνουν κάτι.
Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον ιερό ναό. Όπως είναι γνωστό η εκκλησία της Παναγίας Άξιον Εστί στη Λεύκα Αγρινίου ανεγέρθηκε στη μνήμη των θυμάτων του πενταπλού φονικού στα Καλύβια Αγρινίου, τον Νοέμβριο του 2006, όπως ανέφερε το agriniopress.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Τραμπ: «Είχα μια καλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν» - Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Μπριζίτ Μπαρντό: Ο μύθος, η επανάσταση και οι σκιές πίσω από το απόλυτο σύμβολο του σεξ
- Οι μεγαλύτερες απορίες των Ελλήνων το 2025 σύμφωνα με τη Google – Αυτά τα γεγονότα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον
- Σοκαριστική στιγμή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο γκολκίπερ του Σουδάν