Ελλάδα|15.07.2025 09:16
Ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης και για τις δύο απόπειρες βιασμού
NewsroomΈνοχος κηρύχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης και για τις δύο απόπειρες βιασμού, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.
Το δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον ηθοποιό, αποδεχόμενο ότι το 2010 και το 2014 επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και αποπειράθηκε τον βιασμό τους. Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί περί υπαναχώρησης του κατηγορούμενου.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, ειδικότερα, ο ηθοποιός κρίθηκε «ομόφωνα ένοχος για τις δύο πράξεις όπως και πρωτοδίκως. Απορρίπτουμε των ισχυρισμών περί υπαναχώρησης και μετατροπής της κατηγορίας επί το ευνοϊκότερο».
Την απόφαση άκουσε ψύχραιμος ο κατηγορούμενος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονταν στην αίθουσα τα κλάματα των δύο συναδέλφων του, οι οποίες τον κατήγγειλαν.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
- UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
- Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
- Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ