Καρέ-καρέ η καραμπόλα τριών οχημάτων στη Συγγρού - Ένας σοβαρά τραυματίας
NewsroomΈνας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά βράδυ της Τρίτης (15/07) σε καραμπόλα στη Λεωφόρο Συγγρού.
Όπως φαίνεται από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, γκρι αυτοκίνητο που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα επιχείρησε προσπέραση, ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.
Αρχικά, το όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια προσέκρουσε με δύναμη στις μεταλλικές μπάρες της διαχωριστικής νησίδας. Κατόπιν, σταμάτησε σχεδόν κάθετα στο οδόστρωμα. Τότε ένα άλλο όχημα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αριστερό ρεύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε πάνω του.
Ένας σοβαρά τραυματίας
Από την καραμπόλα τραυματίστηκε σοβαρά ένας οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί, ωστόσο για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα.
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα