Ελλάδα|16.07.2025 21:26

Υπόθεση Μουρτζούκου: Μητέρα καταγγέλλει ότι και το δικό της παιδί πέθανε όταν συγκατοικούσε με την 25χρονη

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της κατηγορούμενης για τους θανάτους 4 βρεφών, Ειρήνης Μουρτζούκου. Νέες πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως την φέρνουν είχε βλάψει και άλλο βρέφος.

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Τώρα, υπάρχουν αναφορές και για ένα 2χρονο παιδί με το οποίο είχε επαφή το 2023.

Στην υπόθεση, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN εμπλέκεται μία γυναίκα, η μητέρα του εν λόγω παιδιού, ενός κοριτσιού, που συγκατοικούσε με την Μουρτζούκου το 2023, όταν και πέθανε η ανήλικη.

Η γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως εκείνη την περίοδο, λίγο πριν αποχωρήσει η Μουρτζούκου για τη Γερμανία, είχε χάσει ανεξήγητα τη ζωή του το κοριτσάκι της. Ωστόσο, εκείνη, από την πλευρά της δεν έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είχε καταγγείλει τότε το γεγονός, ενώ δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου που είχαν εκτιμηθεί για το παιδί.

ειδήσεις τώραμητέραπαιδίΕιρήνη ΜουρτζούκουΕιρήνη Μουρτζούκου εξελίξεις