Ελλάδα|10.11.2018 09:31
Τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία – Νεκρό 4χρονο αγόρι (pics)
NewsroomΈνα άτομο σκοτώθηκε και άλλοι 20 τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου των Βρασνών.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ από τη σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ ενός βαν που μετέφερε μετανάστες και ενός φορτηγού έχασε τη ζωή του ένα άτομο και τραυματίστηκαν άλλα 20, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν 12 ασθενοφόρα και δύο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης του βαν από τις αστυνομικές αρχές. Ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες για να αποφύγει τον έλεγχο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού και συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.
Διαβάστε ακόμη
- Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
- Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
- Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
- Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε