Ελλάδα|29.07.2025 06:38
Νέα Ιωνία: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο τα ξημερώματα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Ρίμινι και Ελ. Βενιζέλου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Στις 2:45 τέθηκε υπό έλεγχο η εστία.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη πυροσβεστών οι οποίοι εντόπισαν μεγάλο αριθμό από φιάλες αερίου, σε μικρή απόσταση από τη φωτιά.
Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες για την κατάσβεσή της καθώς και να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενα κτήρια.
Οι φιάλες -που θα έθεταν σε κίνδυνο τους περίοικους αν «έσκαγαν» - απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τους πυροσβέστες.
Διαβάστε ακόμη
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ