Ελλάδα|29.07.2025 06:38
Νέα Ιωνία: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο τα ξημερώματα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Ρίμινι και Ελ. Βενιζέλου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Στις 2:45 τέθηκε υπό έλεγχο η εστία.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη πυροσβεστών οι οποίοι εντόπισαν μεγάλο αριθμό από φιάλες αερίου, σε μικρή απόσταση από τη φωτιά.
Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες για την κατάσβεσή της καθώς και να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενα κτήρια.
Οι φιάλες -που θα έθεταν σε κίνδυνο τους περίοικους αν «έσκαγαν» - απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τους πυροσβέστες.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!