Ελλάδα|02.08.2025 21:10
Θάσος: Νεκρός 39χρονος άνδρας σε θάλασσα του νησιού
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα, στον Παράδεισο Κοίνυρων στη Θάσο, ένας 39χρονος άνδρας, υπήκοος Ρουμανίας.
Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά τις μεσημβρινές ώρες και αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας διενεργείται προανάκριση και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Διαβάστε ακόμη
- «Πνίγεται» στα πλαστικά η Ελλάδα που ψηφίζει νόμους αλλά δεν τους εφαρμόζει - Η στρατηγική του WWF για τη ρύπανση
- Τα σενάρια αποστασίας στο ΠΑΣΟΚ, η παγωνιά στο Μαξίμου για Αβραμόπουλο και το ευρωπαϊκό πάρτι των servicers
- «Μας άφησαν μόνους»: Μεγαλώνει η οργή στη Βενεζουέλα για τις αρχές - Κάποιοι περιμένουν ακόμα τα σωστικά συνεργεία
- Ποιος είναι ο Ουκρανός ολιγάρχης που τραυματίστηκε σοβαρά στην έκρηξη στο Μονακό - Ακρωτηριάστηκε η σύζυγός του, ψάχνουν τον δράστη