Ελλάδα|04.08.2025 10:42
Σκύρος: Μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης με μαζική πορεία - Νέο ραντεβού στις 10 Αυγούστου
NewsroomΗχηρό μήνυμα κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη έστειλαν κάτοικοι της Σκύρου και επισκέπτες, με πορεία αλληλεγγύης στα κεντρικά σοκάκια της Χώρας.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο (03/08) με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Μετά την εκδήλωση στις 27 Ιουλίου και τη μεγάλη διαδήλωση που έγινε στο νησί, η Σκύρος έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.
Παράλληλα, οι διαδηλωτές έδωσαν νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 10 Αυγούστου, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα ενάντια στη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια