Χαλκιδική: Σκάφος προσέκρουσε σε βράχια - Τρεις τραυματίες
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στις Λιμενικές Αρχές της Χαλκιδικής το μεσημέρι της Τρίτης (5/8), όταν σκάφος με επτά επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη νήσο Διάπορο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Άμεσα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Όρμου Παναγιάς μετέβησαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν ότι στο εκμισθούμενο σκάφος επέβαιναν επτά άτομα, έξι υπήκοοι Κοσόβου και ένας υπήκοος από την Αμερική.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν ο τραυματισμός τριών εκ των επτά επιβαινόντων, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου και εξήλθαν, όπως μεταδίδει το thestival.gr.
Το σκάφος, το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε, ρυμουλκήθηκε στην ακτή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Νέου Μαρμαρά, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
- Κορυφώνεται το «θρίλερ» με την τύχη του Χαμενεΐ: «Είναι ασφαλής» λέει το Ιράν - Πάνω από 200 οι νεκροί μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ
- Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
- Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
- Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη