Ελλάδα|07.08.2025 13:14
Ο αέρας έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης στον Υμηττό
NewsroomΕξαιρετικά ισχυροί άνεμοι εξακολουθούν να πνέουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα, όπως η πτώση δέντρων. Ένα από τα πιο επικίνδυνα συμβάντα που καταγράφονται είναι η θραύση κολώνας ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Υμηττού.
Το περισταιτκό έχει γίνει στην οδό Θράκης και για λόγους ασφαλείας (έχουν πέσει υλικά στο οδόστρωμα) η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην περιοχή από τη συμβολή της Λεντάκη με την Αττάλειας. Αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει πολλές κορδέλες σε όλους τους δρόμους που περικλείουν το σημείο, ώστε να μην πλησιάσει ούτε πεζός ούτε όχημα.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο