Ελλάδα|08.08.2025 11:33
Θεσσαλονίκη: Στις 11 Αυγούστου η απολογία του 37χρονου και της 24χρονης για το βιασμό της 10χρονης – Πήραν προθεσμία
NewsroomΣτις 11 Αυγούστου θα απολογηθούν ο 37χρονος και η 24χρονη σύντροφό του που κατηγορούνται για το βιασμό της 10χρονης κόρης της γυναίκας.
Η ανακρίτρια έδωσε σήμερα νέα προθεσμία στο ζευγάρι, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοικογενειακή σωματική βλάβη.
Πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίηση
Η υπόθεση έφτασε στις αρχές, όταν η 24χρονη έκανε καταγγελία στις 19 Ιουλίου ότι την χτυπούσε ο σύντροφός της και μετά αποκαλύφθηκε ο βιασμός της 10χρονης κόρης της, αλλά στη συνέχεια, και η εμπλοκή της ίδιας της 24χρονης στον βιασμό της 10χρονης.
Διαβάστε ακόμη
- Φρίκη στην Κυψέλη: Βρήκαν κατεψυγμένο βρέφος στις αποσκευές οικογένειας μέσα σε διαμέρισμα Airbnb
- Οι δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου θα δείξουν τη νέα ισορροπία - Η μάχη του 25% και ο γρίφος της Κεντροαριστεράς
- «Είμαστε απολύτως βέβαιοι»: Αρχαιολόγοι λένε ότι εντόπισαν τη χαμένη πόλη των θαυμάτων του Χριστού
- Ο εφιάλτης του υπερτουρισμού στην Κρήτη: Ο Μπάλος «βουλιάζει» από εκατοντάδες επισκέπτες