Ελλάδα|10.08.2025 17:24
«Ολοκληρώνεται ένα ακόμα έργο»: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας
NewsroomΤα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν σήμερα (10/8) μέσω της νέας παράκαμψης του Αγίου Νικολάου, στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media, γράφοντας ότι η Ελλάδα βαδίζει μπροστά.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ακόμα ένα έργο ολοκληρώνεται.
Κι όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις και μάλιστα καλές. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν στη νέα παράκαμψη του Αγίου Νικολάου στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα.
Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε, συνδέοντας τη Λευκάδα με το Άκτιο. Και ειδικά αυτήν την περίοδο εξυπηρετώντας και τους επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά. Συνεχίζουμε».
Διαβάστε ακόμη
- «Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον Προαστιακό
- «Θύελλα» αντιδράσεων για τον Νίκο Παππά - Το παρασκήνιο της διαγραφής και το χρονικό με την επίθεση σε δημοσιογράφο
- Στα «κάγκελα» οι αγρότες: Μήνυμα κλιμάκωσης στέλνουν από τα μπλόκα - Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν