Ελλάδα|28.08.2025 12:42
Καμίνια: Συνελήφθη η 19χρονη αδερφή του 5χρονου που εντοπίστηκε μόνο του σε μπαλκόνι
NewsroomΣτη σύλληψη της 19χρονης αδερφής του 5χρονου που εντοπίστηκε μόνο του σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου στα Καμίνια, προχώρησε η αστυνομία.
Η 19χρονη συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τη μητέρα της. Σύμφωνα με το ΕΡΤnews, τα άλλα δύο παιδιά, ο 5χρονος και και η 17χρονη αδερφή του (η οποία επίσης είχε φύγει και είχε αφήσει το παιδί μόνο του και κλειδωμένο στο σπίτι), παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης και αναμένουν απόφαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων για το αν θα επιστρέψουν στους γονείς τους ή θα οδηγηθούν σε κάποια δομή.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις