Ελλάδα|28.08.2025 20:51

Θρήνος στην Ικαρία: Ακυρώνονται εκδηλώσεις και πανηγύρια μετά τον θάνατο 19χρονου σε τροχαίο

Newsroom

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Ικαρία έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/08) στον Άγιο Κήρυκο, με θύμα έναν 19χρονο μοτοσικλετιστή.

Το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Κηρύκου – Ξυλοσύρτη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του 19χρονου και συμπαράστασης προς την οικογένειά του, πολλές τοπικές εκδηλώσεις και πανηγύρια που είχαν προγραμματιστεί στο νησί ακυρώθηκαν.

Μεταξύ αυτών, το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 27 Αυγούστου, δεν πραγματοποιήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα «Ο Ίκαρος».

Επιπλέον, ακυρώθηκε και το πανηγύρι στο Μαυράτο, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

τροχαίο δυστύχημαπανηγύριατροχαίοειδήσεις τώραΙκαρία