Ελλάδα|31.08.2025 19:49

Ένταση στην επίσκεψη Άδωνι στο νοσοκομείο Σύρου: Πέταξαν μπουκάλια στο αυτοκίνητό του

Newsroom

Αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες βρέθηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, που μετέβη στο στα εγκαίνια της νέας ογκολογικής μονάδας του Γ.Ν. Σύρου.

Ο υπουργός μετέβη σήμερα (31/8) στο νοσοκομείο της Σύρου για να εγκαινιάσει τη νέα ογκολογική μονάδα, κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων των Κυκλάδων.

Κατά την άφιξή τού βρέθηκε αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες, τοπικών φορέων, σωματείων και κατοίκων του νησιού, που κατήγγειλαν «την υποστελέχωση του νοσοκομείου». Κάποιοι, πέταξαν και μπουκάλια νερού στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σημειώνεται, όπως μεταδίδει και ο δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Δημόκας, πως από νωρίς είχαν μεταβεί στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και επέτρεπαν την είσοδο μόνο στους εργαζομένους.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός σχολιάζει πως «ακροαριστεροί άρχισαν τις φωνές και την βία… Δεν μας πτοούν αυτοί οι ασήμαντοι. Εμείς με τον Ελληνικό Λαό στο πλάι μας συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα πολύ καλύτερο ΕΣΥ και λύνουμε τα προβλήματα του, ένα προς ένα».

νοσοκομείοΣύροςΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώρα