Ηράκλειο: Στο κρατητήριο μητέρα και γιος μετά από άγριο καβγά για το διάβασμα
NewsroomΜια έντονη λογομαχία μεταξύ μιας μητέρας και του 16χρονου γιου της με αφορμή το διάβασμα εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αποτέλεσμα γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (31/08) στο Ηράκλειο, με τη μητέρα και το 16χρονο αγόρι να καταλήγουν στο κρατητήριο.
Σύμφωνα με το patris.gr ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο 16χρονος αντέδρασε μετά από τις συνεχείς παρατηρήσεις της μητέρας του για να διαβάζει και την κλώτσησε στα πόδια.
Κατά την ίδια πηγή, η μητέρα τότε έπιασε από τον λαιμό τον 16χρονο, όχι όμως παρατεταμένα. Η φασαρία ανάμεσα στον 16χρονο και τη 36χρονη μητέρα του έγινε αντιληπτή από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί του γραφείου κατά της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν στη σύλληψη και του ανήλικου και της μητέρας του. Ο πρώτος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η 36χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα.
- Καταγγελία Γιαννάκου στο OPEN για εγκληματικές παραλείψεις και ιατρικά λάθη κατά την προσπάθεια ανάνηψης του Μαζωνάκη
- Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία: Ελεύθερος ο Κασιδιάρης - Ανακοίνωσε κόμμα εν μέσω πανηγυρισμών
- Αεροπορική τραγωδία στην Τανάγρα: Βρέθηκαν τμήματα του Phantom στον σάκο με τη σορό του πιλότου
- «Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχεται κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες