Ελλάδα|02.09.2025 11:27
Θρίλερ στην Κόρινθο με το νεκρό 22χρονο: Τον βρήκε ο αδερφός του να αιμορραγεί μέσα στο σπίτι του
NewsroomΜυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 22χρονου που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Κορίνθου φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Ο νεαρός λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε.
Τον βρήκε στο σπίτι του να αιμορραγεί ο αδερφός του
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές της ΕΛΑΣ, ο 22χρονος βρέθηκε τραυματισμένος από τον αδελφό του μέσα στο σπίτι του στην τοπική κοινότητα Άσσου.
Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου για την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν τον 22χρονο, ενώ πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι, όπου βρέθηκε τραυματισμένος.
Διαβάστε ακόμη
- «Μανιφέστο» Τραμπ στον ένα χρόνο εξουσίας - «Θα δείτε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω για τη Γροιλανδία»
- Πώς θα κινηθεί και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία: Τα πρώτα μηνύματα του 112 - Live η πορεία της
- Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
- Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία